Teinibändin fanit räväyttävät Helsingin keskustassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on noussut nopeasti teinityttöjen suursuosikiksi ympäri maailmaa, ja myös Suomessa bändi on saanut suuren suosion. Britannian X Factor -kilpailussa syntynyt poikabändi on teemana myös sen fanien Helsinkiin suunnittelemassa tempauksessa.

One Direction -fanit kokoontuvat nimittäin suurella joukolla Helsingin Kamppiin 19. toukokuuta, jolloin kaupungissa järjestetään One Direction Flash Mob -tapahtuma. Tieto tempauksesta leviää parhaillaan yhtyeen faneille Facebookin kautta. Odotettavissa on, että Kamppiin saapuu vähintään satoja faneja.

Tempauksen järjestäjien mukaan tavoitteemme on näyttäää Suomen fanejen intohimoa saada bändi esiintymään Suomeen. Stara haastatteli taannoin yhtyettä, joka lupasi tulla esiintymään Suomeen. Lupausta ei ole kuitenkaan onnistuttu vielä lunastamaan, koska bändin huippusuosio vie sitä koko ajan suuremmille markkina-alueille. Parhaillaan One Direction yrittää läpimurtoa Australiassa ja Yhdysvalloissa.