Simon Cowellin yhden illan seksikumppani tuli kalliiksi

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Huippusuositun televisiotähden ja X Factor -formaatin luojan Simon Cowellin uutisoitiin taannoin tienaavan tähtitieteellisen summan yhdestä X Factor -tuotantokaudesta. Viihdemoguli nimittäin pursottaa yhdestä kaudesta tilipussiaan 75 miljoonalla dollarilla.

Cowell avautui aivan äskettäin, kuinka hän lahjoitti entiselle kihlatulleen Mezhgan Hussainylle yli kuuden miljoonan euron arvoisen kartanon Beverly Hillsistä. Nyt mies on kuitenkin päätynyt otsikoihin hieman eri tavalla tapahtuneen omaisuuden omistajan vaihtumisen takia, sillä The Sun -lehti kertoo viihdemogulin joutuneen varkaan uhriksi.

52-vuotias X Factor -pomo oli tavannut nuoren naisen yökerhossa. Neitokaisen kanssa juttu oli alkanut luistamaan, ja juhlia oli jatkettu Cowellin hotellihuoneessa kahden kesken. Seuraavana aamuna ökyrikas mediamoguli oli herännyt huomaamaan, että hänen petikumppaninsa oli varastanut hänen lompakkonsa ja salaisia työasioita sisältäneen kannettavan tietokoneensa. Poliisien kerrotaan jo jäljittäneen varastelevan neitokaisen.

Simon Cowell tunnetaan siitä, että hän lahjoittaa ex-tyttöystävilleen miljoonia eron jälkeen. Hän on aiemmin kertonut hyväsydämisesti haluavansa entisten siippojensa selviytyvän jatkossakin arjesta rahallisesti. Cowellin entiset tyttöystävät eivät olekaan koskaan haukkuneet Cowellia huonoksi poikaystäväksi julkisuudessa.