”Hänellä on pienen peniksen syndrooma”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippusuositun televisiotähden ja X Factor -formaatin luojan Simon Cowellin uutisoitiin taannoin tienaavan tähtitieteellisen summan yhdestä X Factor -tuotantokaudesta. Viihdemoguli nimittäin kasvattaa yhdestä kaudesta tilipussiaan 75 miljoonalla dollarilla.

52-vuotiaan viihdemogulin uusi elämäkerta ilmestyi äskettäin ja teos on herättänyt kohua paljastuksillaan. Kirja kertoo, että Cowellilla oli suhde X Factor -tuomari Dannii Minoqueen, ja että tuomarikollega Sharon Osbourne jätti kykyjenetsintäkilpailun ärsyynnyttyään pariskuntaan. Nyt rokkarin vaimo onkin kommentoinut kohua jyrkin sanoin.

– Minua ei voisi vähempää kiinnostaa, ketä Simon panee. Lähdin kilpailusta, koska en voinut sietää sitä tyttöä. Minusta Simon kärsii pienen peniksen syndroomasta, kertoo Sharon Osbourne kommentoi E! Online -sivustolle.

Osbournen kerrotaan olevan raivoissaan siitä, että Cowell kehtasi ottaa hänet puheeksi kirjassaan. Rokkarin vaimo kertoi Daily Mirror -lehdelle Dannii Minoquen halunneen olla Cowellin rakastajattaren aseman lisäksi X Factor -kilpailun tähti. Osbournen mitta tuli kilpailun tuomarina täyteen, kun Minoque alkoi asemansa vuoksi pomottamaan koko tv-sarjan tuotantoryhmää.

Simon Cowell tunnetaan suhteissaan anteliaana miehenä. Hän myös lahjoittaa ex-tyttöystävilleen miljoonia eron jälkeen. Hän on aiemmin kertonut hyväsydämisesti haluavansa entisten siippojensa selviytyvän jatkossakin arjesta rahallisesti. Cowellin entiset tyttöystävät eivät olekaan koskaan haukkuneet Cowellia huonoksi poikaystäväksi julkisuudessa. Mediamoguli myös haluaa säilyttää entisiin kumppaneihinsa lämpimät välit.