Mies, näin jätät naisen tyylikkäästi

Lifestyle · Meri Pulkkinen

Monen miespuolisen henkilön kohdalle on varmasti sattunut tilanne, jossa seurustelusuhteen päättyessä nainen ei olekaan suhtautunut eroon erityisen suopeasti. Ei hätää, nimittäin nyt Men’s Health -lehti on neuvonut, kuinka jättää nainen ilman riitaa.

Hyvä neuvo miehille on toimia keskustelun aloittavana osapuolena. Kerro naiselle eroamishaluistasi hänen kotonaan, ettei hän kokisi häpeää julkisella paikalla jätetyksi tulemisen takia. Vaikka aloittaisitkin keskustelun, ei silti kannata olla ylidramaattinen. Aloita vaikka sanomalla: ”Tämä on vaikeaa minulle, mutta meidän on keskusteltava suhteestamme”.

Ole kuitenkin johdonmukainen. Jos nainen suuttuu suhteen päättymisestä ja alkaa viljelemään loukkauksia, vastaa takaisin yksinkertaisilla, päätöstäsi tukevilla lausahduksilla. Miehen ei siis kannata ryhtyä kinastelemaan naisen kanssa. Yksinkertaisinta onkin vain yksityiskohtiin menemättä myöntää muutamia omia virheitään, ja painottaa sitten suhteen loppumisen väistämättömyyttä.

Miehen ei kuitenkaan kannata ilmaista itseään täysin tunteettomana kaksilahkeisena. Näytä naiselle tunteitasi, sillä siten hän tietää, että välität hänestä erosta huolimatta. Voit mainita vaikka yhteisiä hyviä muistojanne. Vitsailut kannattaa kuitenkin jättää myöhemmälle hetkelle, jolloin nainen on jo sisäistänyt eronne.