Mies, näin pukeudut seksiä varten

Lifestyle · Neea Jokinen

Treffi-iltaan valmistaudutaan yleensä jo hyvissä ajoin, ja etenkin naiset saattavat kuluttaa aikaa meikkaamiseen ja vaatevalintoihinsa jopa tunteja ennen tapaamista. Nyt Mademan-sivusto on listannut vaatevinkkejä miehille treffi-iltoihin, jotka saattavat johtaa seksiin.

Seksistä haaveilevan miehen tulee pukeutua treffeille mahdollisimman hienovaraisesti. Nainen ei nimittäin pidä liian paljastavasta tai rohkeasta asusta, josta huokuu itsestäänselvyys. Miehen kannattaakin jättää suosiolla esimerkiksi seksiin viittaavilla sanoilla tai lausahduksilla printatut t-paidat vaatekaappinsa pohjalle.

Naiset kiinnittävät paljon huomiota miehen housuihin ja siihen, miten ne muotoutuvat miehen takamukseen. Kaksilahkeisten kannattaakin pukea ylleen treffeille vaikkapa mukavasti istuvat farkut liian kireiden tai löysien housujen sijaan. Mahdolliseen seksi-iltaan valmistautuvan miehen tulee pukeutua myös ehjiin ja puhtaisiin alushousuihin.

Sänkypuuhiin treffi-illan aikana etenevän miehen kannattaa pukea ylleen pehmeistä materiaaleista tehtyjä vaatteita. Naiset nimittäin ajautuvat lähes automaattisesti koskettelemaan pehmeiltä tai mukavilta näyttäviä vaatteita. Esimerkiksi kashmirin tiedetään vetoavan naisiin. Naista sänkyyn viettelevä mies kerää lisäpisteitä myös sillä, että hän jättää esimerkiksi kauluspaitansa muutaman ylänapin napittamatta.