Mikko Sipola on The Voice of Finland 2012

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alkuvuoden ajan suomalaiset ovat saaneet seurata kahta kykyjenetsintäkilpailua, kun Idols ja The Voice of Finland ovat kilvan tavoitelleet katsojia. Tänään The Voice of Finland -kisassa nähtiin viimein varsinainen finaali, jossa oli mukana neljä omien ryhmiensä parasta laulajaa.

Kisan voittajaksi kruunattiin hetki sitten Mikko Sipola.

– Tää on niin mahtavaa. Mennään Elastisen kanssa keikoille koko kesäksi, Sipola heitti tulevaisuuden suunnitelmakseen.

Finaaliin selvisi Lauri Tähkän joukkueesta Kim Koskinen, Michael Monroen joukkueesta Saara Aalto ja Paula Koivuniemen joukkueesta Jesse Kaikuranta. Elastisen joukkueen laulajien kesken tilanne oli Elastisen ja Spotifyn äänien jälkeen aivan tasan, ja finaaliin selvisi lopulta Mikko Sipola.

Semifinaalilähetyksestä syntyi kohu, kun suursuosikki Mikko Herranen putosi Michael Monroen joukkueesta skandaalinkäryisesti ja Saara Aalto pääsi jatkoon. Aallon laulunlahjoja ei kukaan kiistänyt, mutta kulissien takaisista tapahtumista julkisuuteen päätyneet tiedot antoivat aiheen epäillä tuotannon epäilyttäviä järjestelyjä tuloksesta.