Huh huh, tältä Channing Tatum näyttää stripparina – katso video

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen näyttelijä Channing Tatum nousi miljoonien naisten päiväunien kohteeksi muun muuassa elokuvillaan She’s The Man ja Step Up. Tänä vuonna näyttelijäkomistus nähdään etenkin naiskatsojien janoamassa Magic Mike -elokuvassa, jossa Tatum näyttelee stripparia.

Nyt tosielämässäkin stripparina työskennelleen näyttelijän striptease-elokuvan traileri on julkaistu YouTube-palvelussa. Trailerissa nähdään, kuinka lihaksikas Channing Tatum tanssahtelee paidattomana olohuoneessa villinä käyvien naisten keskellä.Kuva: YouTube

Elokuvassa tullaan näkemään myös muita Hollywoodin miestähtiä kuten Matthew McConaughey ja Alex Pettyfer. Trailerissa näyttelijät esittelevät treenattuja vatsalihaksiaan muun muuassa esiintymislavalla kirkuvien naisten edessä. Elokuva saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 29. kesäkuuta.