Steven Spelberg kuolasi ja kuvasi Rihannaa – tallentui kuviin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna nähdään parhaillaan valkokankailla Battleship-toimintaelokuvassa, jossa neitokainen näyttelee Raikes-nimistä sotilasta. Lue elokuvan arvostelu tästä. Näyttelemisen sijaan neitokainen tekee edelleen aktiivisesti myös musiikkikeikkoja.

Nyt Rihanna on ollut esiintymässä 15th annual An Unforgettable Evening -tilaisuudessa, jossa kerättiin varoja naisten rintasyövän tutkimiseen. Paikalla oli myös maineikas elokuvaohjaaja Steven Spielberg, joka kuvasi nuorta kaunotarta innokkaasti kännykkäkamerallaan.

Kuva: Splash

Kuva: Splash

Rihannan käytös herätti jo aiemmin tällä viikolla huomiota, kun tähti kuvattiin Snoop Doggin ja Warren G:n kanssa Tupac-muistoillan yhteydessä. Kuvassa tähdellä oli valtavan kokoinen huumesätkä suussaan. Otos herätti kysymyksiä huumeidenkäytöstä, varsinkin kun Rihanna on aiemminkin myöntänyt kokeilleensa marihuanaa.

Rihanna on markkinoinut uutta Battleship-elokuvaansa ahkerasti maailmalla ja hänet on kuvattu punaisella matolla muun muuassa Japanissa. Taannoin Rihannan kerrottiin olevan kiinnostunut esittämään edesmennyttä poplaulajaa Whitney Houstonia tämän elämäkertaelokuvassa. Supertähti joutuu kuitenkin kilpailemaan roolista vaikuttavien nimien kanssa, sillä myös muun muassa Jennifer Hudson, Vivica Fox, Brandy ja Jordin Sparks ovat ehdolla rooliin.