Jason Statham tylyttää omia näyttelijäntaitojaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen näyttelijä Jason Statham tunnetaan parhaiten rooleistaan lukuisissa toimintaelokuvissa. Ennen menestynyttä näyttelijän uraansa Statham harrasti uimahyppyä maajoukkue-tasolla 12 vuoden ajan. Urheilullinen näyttelijä seurustelee nykyään mallikaunotar Rosie Huntigton-Whiteleyn kanssa.

Nyt 44-vuotias näyttelijäkomistus on kommentoinut omia näyttelijäntaitojaan yllättävään sävyyn. Mies nimittäin tokaisi BBC:n haastattelussa, että ei pidä itseään hyvänä näyttelijänä huolimatta monista rooleistaan eri elokuvissa. Yleensä Hollywood-näyttelijät haluavat edetä urallaan, mutta Statham haluaa rajata itsensä pelkäksi toimintatähdeksi.

– En halua yleisöni pettyvän. En halua kokeilla mitään uutta vain siksi, että tekisin jotain erilaista. Sellaista harrastavat vain todella hyvät näyttelijät. En pidä itseäni sellaisena, roolien vaihtelu ei ole vahvuuteni, kertoo Jason Statham BBC:lle.

Jason Statham on esiintynyt lukuisissa elokuvissa kuten Snatch, The Italian Job, Chaos, The Expendables, Killer Elite ja Transporter 1 – 3. Hän on näytellyt vuoden 1998 jälkeen yli 20 elokuvassa. Statham seurusteli taannoin seitsemän vuoden ajan brittiläismalli Kelly Brookin kanssa, kunnes pariskunnan pitkä parisuhde päättyi eroon vuonna 2004.