41-vuotias Bond-tyttö on yhä tyrmäävä näky – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Denise Richards on tullut aikoinaan tutuksi muiden muassa Bond-tyttönä. Nykyisin Richards tekee omaa It’s Complicated -ohjelmaansa televisioon. Hänet tunnetaan myös Miehen puolikkaat -tähti Charlie Sheenin entisenä vaimona.

Nyt Denise on kuvattu nauttimassa rantaelämästä Los Angelesin liepeillä Malibussa. Tiukkaan toppiin ja farkkuihin pukeutunut kaunotar nähdään pian ex-miehensä Charlie Sheenin kanssa miehen uudessa Anger Management -televisiosarjassa.

41-vuotiaalla Denise Richardsilla on Charlie Sheenin kanssa kaksi lasta. Richards adoptoi taannoin lisäksi Eloise-tyttövauvan. Richards erosi Charlie Sheenistä jo vuosia sitten. Pian eron jälkeen hänet nähtiin muiden muassa rocktähti Richie Samboran kainalossa ja alkuvuodesta 2011 hän tapaili rokkari Nikki Sixxiä. Denise sai vuonna 1999 James Bond -roolityöstään huonoimman naissivuosan esittäjän Razzie-palkinnon. Muodokas tähti paljasti taannoin katuvansa silikonirintojen ottamista.