Mies varasti McDonald’sista limsalasillisen – viiden vuoden vankilatuomio uhkaa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmalla kuulee aika ajoin tarinoita mitä erikoisimmista rikoksista. Silloin tällöin myös rangaistukset ovat aivan omaa luokkaansa. Nyt erästä amerikkalaista miestä uhkaa viiden vuoden vankilatuomio, koska hän ei maksanut 1 dollarin eli 80 sentin hintaista limsalasillista.

Mark Abaire -niminen 52-vuotias mies vieraili McDonald’s -hampurilaisketjun ravintolassa Floridassa pyytämässä työntekijöiltä vettä. Työntekijät antoivat miehelle kupin, jonka mies täyttikin ovelasti limonadilla veden sijaan. Mies ei liuennut rötöspaikaltaan ravintolan pihamaata kauemmas, minne istahti nauttimaan juomaansa.

Ravintolan johtaja otti miehen puhutteluun, mutta tämä ei suostunut maksamaan juomaansa limonadi-lasillista. Mies ei myöskään poistunut pyydettäessä ravintolan alueelta ja käyttäytyi hyökkäävästi johtajaa kohtaan. Mies pidätettiin tilanteen rauhoittamiseksi, uutisoi Daily Mail -sivusto.

Abaire on tuomittu aiemminkin pienistä varkauksista, jonka vuoksi hänen rötöstään katsotaan vakavana rikoksena. Miestä syytetään muun muassa luvattomasta läpikulusta ja häiritsevästi päihtyneenä esiintymisestä. Nyt vankilan selli uhkaa miestä, sillä Floridassa tällaisesta rikoksesta voi saada viiden vuoden vankilatuomion ja 5.000 dollarin eli lähes 4.000 euron sakot.