Naiset paljastavat: Näin mies pääsee toisille treffeille

Ohhoh! Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Naiset päättävät melko pian ensimmäisillä treffeillä, kelpaako kyseinen kaksilahkeinen treffiseuraksi myös toisenkin kerran. Miesten ahdinkoa helpottamaan on nyt listattu naisilta vinkkejä, joiden avulla mies voi saada toiset treffit unelmiensa naisen kanssa.

Modern Man -lehden listaamiin ja miehille suunnattuihin vinkkeihin kuuluu esimerkiksi kysymysten kysyminen naiselta. Osoita aitoa kiinnostusta naista kohtaan. Kysy missä hän kasvoi, mitä hän tekee työkseen ja mikä hänen lempilelunsa oli lapsena, sillä naiset rakastavat puhumista. Naiset kuitenkin luonnostaan ottavat haastattelijan roolin treffeillä, joten älä huoli – nainen tulee silti kysymään asioita sinunkin elämästäsi.

Erittäin tärkeää on myös olla kohtelias ihmisille ensimmäisten treffienne aikana. Naiset kyllä huomaavat jos pihistelet treffeillä, joten anna tarjoilijallenne tippiä. Näin nainen näkee anteliaan puolesi. Sama pätee myös laskun maksamiseen. Jos et todellisuudessa hypi onnesta laskun maksamisesta, esitä sitä naisen iloksi. Jos nainen kuitenkin haluaa jakaa laskun, esitä vastahakoista. Älä kuitenkaan ala riitelemään asiasta, eli jos nainen todella haluaa jakaa laskun, anna hänen tehdä niin.

Illan lopuksi suudelman antaminen on oleellista. Pyyntöä toisille treffeille on turha odottaa, jos ei edes yritä päästä hieman läheisimpiin tunnelmiin treffikumppaninsa kanssa. Sopiva paikka hyvänyönsuukolle onkin esimerkiksi juuri silloin, kun saatat naista hänen asunnolleen tai autolleen.

Jos ensimmäiset treffinne sujuivat hyvin, älä kuitenkaan ole yli-innokas. Et halua vaikuttaa epätoivoiselta, joten odota kaksi päivää ennen kuin soitat neitokaisellesi toisista treffeistä. Ei kuitenkaan kannata odottaa liian kauan, sillä kolmantena päivänä nainen voi jo ajatella, ettet ole hänen aikansa arvoinen.