Pojan ihmepelastuminen: Jäi traktorin renkaan alle

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Viime aikoina on julkaistu uutisia lapsista, jotka ovat joutuneet hengenvaarallisiin tilanteisiin. Erikoiset pelastumisuutiset kertovat kuitenkin aika ajoin, että ihmeiden aika ei ohi. Äskettäin kaksivuotias poika pelastettiin kaivosta iPhone-puhelimen avulla.

Nyt eräs 5-vuotias brittiläinen pikkupoika jäi liikkuvan traktorin alle, mutta onnistui selviämään onnettomuudesta kuin ihmeen kaupalla ilman murtumia. Leo Cope -niminen poika ajoi skootterillaan kotinsa lähellä ja jäi vahingossa traktorin renkaan alle. Pojan isä näki kauhistuttavan tilanteen ja luuli jo menettäneensä lapsensa.

Poika kuljetettiin välittömästi sairaalaan, jossa hänelle tehtiin korjaava operaatio oikeaan polveen. Lapsi menetti myös ihoa vasemmasta nilkastaan, mutta kuin ihmeen kaupalla poika ei murtanut onnettomuudessa yhtään luuta. Poika ei voi vielä tällä hetkellä kävellä ja kulkee siksi paikasta toiseen pyörätuolissa.

– Lääkärit olivat huolissaan, että Leon lantio olisi murtunut, mutta yksikään luu hänen kehossaan ei murtunut onnettomuudessa. En pysty nukkumaan öisin, kun näen traumaattisen tapahtuman edessäni. Leokin valvoo öisin, mutta hänen kohdallaan olisi voinut käydä paljon pahemmin, kertoo Leo Copen isä Daily Mail -sivustolle.