Janice Dickinson alusasussa lavalla – seksikästä vai myötähäpeää?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsingissä aikoinaan sairaalaan kiidätetty entinen huippumalli Janice Dickinson tunnetaan nykyisin television realitysarjan mallimammana. Hänet valittiin taannoin maailman kymmenen rumimman julkkiksen joukkoon.

Nyt mallimamma on kuvattu esiintymässä rohkeassa asussa XL-klubilla New Yorkissa järjestetyssä Masquerade Ball -tapahtumassa. Hänen kanssaan lavalle nousi Amanda Lepore, joka nähtiin esityksen aikana myös rinnat paljaana.

70-luvulla tunnetuksi tullut ja maailman ensimmäiseksi huippumalliksi itseään nimittävä Janice Dickinson teki näyttävän uran muotilehdissä ja -näytöksissä. Nykyisin hän lienee ainakin maailman pelätyin mallimamma. Amerikan huippumalli -ohjelman tuomari on käskyttänyt tiukkasanaisesti mallejaan jo vuosia maailman televisioruuduissa. Dickinson on tottunut kohahduttamaan, ja vuonna 2011 hän sai esimerkiksi porttikiellon julkkisystävänsä hautajaisiin.