Tähdet joivat käsidesiä TV-lähetyksessä – älä tee tätä kotona

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monille tähtinäyttelijöille ja -artisteille on suuri kunnia saada tähti Hollywoodin Walk of Fame -kadulle. Tähden saaminen on juhlimisen arvoinen etappi artistin uralla. John Cusack juhli tapausta erikoisella tempauksella Jimmy Kimmelin juontamassa keskusteluohjelmassa.

John Cusack ja Kimmel halusivat nostaa maljan näyttelijätähden kunniaksi. Miehet päätyivät kuitenkin hengenvaaralliseen ratkaisuun. He joivat shotit Purell-nimistä käsidesiä, jota amerikkalaiset teinit ovat ryhtyneet juomaan päihtymistarkoituksessa Listerine-suuveteen sekoitettuna. Ennen tempaustaan miehet konsultoivat yleisössä istuvaa lääkäriä.

Kimmel väitti ohjelmassa, ettei tilanne ollut etukäteen suunniteltu. Mies totesi, että tuossa tapauksessa pullo olisi etukäteen täytetty puhdistusaineen sijaan jollain muulla nesteellä. Miehet saivat luonnollisesti suorituksestaan raikuvat aplodit.

– Huh, tämä on hirveää. Lapset, älkää kokeilko tätä kotona, kommentoi Jimmy Kimmel keskusteluohjelmassaan shotin juotuaan.