Opiskelijatyttö kaatoi jogurtit presidentin housuille

Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poliitiikasta kiinnostuneelle opiskelijalle presidentin tapaaminen voi olla unelmien täyttymys. Välillä asiat eivät kuitenkaan suju aivan oppikirjan mukaan. Nyt eräs amerikkalainen naisopiskelija teki lähtemättömän vaikutuksen presidentti Barack Obamaan, kun hän läikytti vahingossa jogurttia tämän housuille.

Obama vieraili Coloradon yliopistolla kampanjoimassa uusia presidentinvaaleja varten. Presidentti sai kokea yllätyksen, kun häntä ihaileva naisopiskelija onnistui kaatamaan mustikkajogurttinsa miehen housuille. Valtion päämies ei kömmähdyksestä hämmentynyt, vaan alkoi pyyhkiä jogurttia housuistaan kuvaajien salamavalojen loisteessa.

Daily Mail -sivuston mukaan ei ole selvää, miten nainen onnistui käytännössä kaatamaan jogurtit Obaman housuille. Mies oli nimittäin juuri päättämässä vierailuaan ja astumassa takaisin autoonsa. Obama suhtautui tilanteeseen huumorilla ja lohdutti tilanteessa nolostunutta naista.

– Kaadoit jogurttia presidentin päälle, sinulla on tarina kerrottavanasi, kerrotaan Barack Obaman sanoneen tytölle.

Naisen tempaus jäänee yliopiston opiskelijoiden mieleen pitkäksi aikaa, sillä Obama otti hupaisan sattumuksen esille myös pitämässään puheessa myöhemmin samana päivänä. Mies vitsaili puheessaan, miten nainen hämmensi presidentin agentit täysin odottamattomalla liikkeellään. Opiskelijoiden ääniä kalasteleva Obama on ottanut kampanjassaan viihteellisen asenteen, sillä hänet nähtiin äskettäin myös jammailemassa politiikasta Jimmy Fallonin juontamassa televisioshow’ssa.