Kauhea kankkunen -elokuvasta tuli totta – uskomaton bilevideo päätyi nettiin!

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Huoppusuosittu Kauhea kankkunen -elokuva rankattiin taannoin maailmanhistorian kolmen parhaan komediaelokuvan joukkoon. Tarina oli luonnollisesti fiktiivinen, mutta nyt se on kuitenkin käynyt toteen kengurumaassa.

Kerroimme aiemmin tällä viikolla kuinka Australian Sea Worldiin oli murtauduttu ja sieltä oli varastettu pingviini. Alkoholin vaikutuksen alaisena olleet miehet olivat muistaneet yöllisen seikkailunsa vasta seuraavana aamuna, kun he olivat heränneet Dirk-niminen pingviini vuokra-asunnossaan. Siinä ei kuitenkaan ollut vielä koko tarina, sillä videolla miehet nähdään myös esimerkiks uimassa delfiinien kanssa. Samalla miehet pyytävät julkisesti anteeksi. Seuraavaksi he joutuvat oikeuteen vastaamaan tekosistaan.

Huomatessaan pingviinin parikymppiset nuorukaiset menivät panikkiin, ja he yrittivät päästä vankeudessa kasvaneesta eläimestä eroon viemällä sen läheiseen kanaaliin. Lintu löydettiin myöhemmin kanaalista, kun huolestuneet ohikulkijat olivat huomanneet koiran ahdistelevan sitä. Kyseisessä kanaalissa tiedetään uiskentelevan joskus myös haita, eli pingviini olisi kannattanut viedä jonnekin muualle.

Poliisi sai Australiassa lomailemassa olleet miehet kiinni, kun he olivat kerskuneet Facebook-yhteisöpalvelussa kotiin viemästään linnusta. Kaverukset olivat myös humalatilassa kuvanneet uintireissunsa delfiinien kanssa. Nyt nuorukaiset joutuvat tempauksensa takia oikeuden eteen, sillä heitä syytetään murtautumisesta ja suojellun eläimen varastamisesta.