Ke$ha kuvattiin virtsaamassa kadulle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Useammallakin hitillään musiikkilistat valloittanut amerikkalainen poptähti Ke$ha, eli Kesha Sebert, on ollut viime kuukausina otsikoissa lähinnä ulkomusiikillisista syistä. Äskettäin neitokainen yllätti faninsa liimaamalla päähänsä kultaisia nastoja.

Nyt 24-vuotias laulajatähti on julkaissut Twitter-blogissaan 3,1 lukijalleen valokuvan, jossa hänet nähdään virtsaamassa kadulle. Kuvatekstissä Ke$ha toteaa, että tempauksen syynä oli liikenneruuhka. Kiinni jäädessään hän olisi voinut saada Kalifornian lain mukaan 270 dollarin sakot, mutta tällä kertaa poliisi ei huomannut toimitusta. Vuonna 2012 Ke$ha ja Lily Allen paljastivat virtsanneensa Brit Awards -tapahtumassa lavuaariin.

Ke$ha kertoi taannoin Staran haastattelussa oksentaneensa nuorempana Paris Hiltonin komeroon kotibileissä. Viime vuonna Ke$ha herätti kohua julkisuuteen vuotaneilla rohkeilla kuvillaan, joissa hän makasi seksin jälkeen sängyllä miehen siemennesteet rinnuksillaan. Ke$ha on myös paljastanut, että hän haluaa saada Britneyn seurakseen naku-uinnille joko hänen omassa kodissaan tai vastaavasti Spearsin kotona.