Köyhä pyysi miljardööriltä keittoa – sai todellisen jättipotin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman rikkaimpiin naisiin kuuluva mediapersoona Oprah Winfrey tunnetaan oman keskusteluohjelmansa juontajana ja näyttelijänä. Maailmankuulu The Oprah Winfrey Show pyöri televisiossa vuodesta 1986 vuoden 2011 toukokuuhun asti. Naisen omaisuuden tiedetään olevan noin 2,5 miljardin arvoinen.

Nyt mediapersoona on tehnyt laupiaan samarialaisen työn eräälle köyhälle miehelle. Mies saapui nimittäin Beverly Hillsissä sijaitsevaan huippuravintolaan, jossa Oprah oli tuottajineen ruokailemassa. Tähdelle kerrottiin köyhästä miehestä, ja Oprahia pyydettiin ostamaan hänelle lautasellinen keittoa.

Winfrey tekikin enemmän ja lahjoitti miehelle kokonaisen aterian lisäksi tukun käteistä. Koditon Eddie-niminen mies sai nauttia täydestä ravintolapalvelusta. Anteliaisuudestaan tunnettu tähti siunasi miestä vielä ääneen antaessaan tälle tukuittain rahaa, uutisoi New York Post -lehti.

Oprah aloitti uransa työskentelemällä paikallisuutisten ankkurina. Hän juonsi muutamia keskusteluohjelmia ennen kuin sai nimeään kantavan valtakunnallisen keskusteluohjelman. The Oprah Winfrey Show’n suosio ylitti naisen hurjimmatkin kuvitelmat. Winfreystä tuli sen avulla maailman ensimmäinen musta naispuolinen miljardööri.