Nainen löi poliisia 30-senttisellä tekopeniksellä – vankeusraigaistus uhkaa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Uutisoimme aiemmin tänä vuonna Yhdysvaltojen Indianassa tapahtuneesta välikohtauksesta, jossa eräs teinipoika heitti koulunsa rehtoria sipsipussilla. Nyrkkitappeluksi kärjistynyt riita ikuistettiin videolle, joka julkaistiin verkossa tapauksen jälkeen.

Nyt erään naisen uutisoitiin hyökänneen poliisin kimppuun hieman erikoisella aseella. New Yorkissa asuva nainen nimittäin heitti vaaleanpunaisen seksilelun poliisimiehen kasvoihin. Hätäkeskukseen soitettiin aiemmin tällä viikolla puhelu, jossa kerrottiin, että Lisa Anderson -niminen nainen käyttäytyi häiritsevällä tavalla eräässä seksiliikkeessä. Paikalle saapunut poliisi joutuikin yllätyshyökkäyksen kohteeksi, kun hän yritti pidättää naisen.

47-vuotias nainen nimittäin otti käteensä 30 senttimetriä pitkän dildon ja paiskautti sen poliisin kasvoihin. Jonathan Pitts -niminen poliisi ei loukkaantunut seksilelun iskusta, joka kohdistui miehen otsaan. Poliisi sai lopulta pidätettyä räyhäävän naisen, jota syytetään nyt muun muuassa ahdistelusta ja häiriökäyttäytymisestä, The Smoking Gun -sivusto uutisoi. Neitokainen voi saada teostaan jopa vankeusrangaistuksen.