Kuningas Pähkinä & Setä Tamu jakavat uutta levyään ilmaiseksi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisen hiphopin kärkinimiin jo yli vuosikymmenen lukeutunut parivaljakko Kuningas Pähkinä & Setä Tamu soivat parhaillaan kotibileissä, radioaalloilla ja discoissa Stigin kanssa tehdyllä Yön Polte – Tyttö sinä olet meritähti -hitillään. Nyt parivaljakko on julkaissut myös uutta materiaalia.

Taannoin Kuningas Pähkinä & Setä Tamu julkaisivat EP-levyn Syksyllä Palmasiin, joka sai omassa genressään valtaisan suosion. Tällä viikolla vuorossa on uusi julkaisu, joka pitää sisällään kolme uutta kappaletta. Biisit In The Heat of the Night, Pähkinäsillan Tanssit ja P.H.H. ovat nyt jaossa ilmaiseksi verkossa.

Biisit voi kuunnella ja ladata tästä linkistä. Samaan aikaan uusien kappaleiden kanssa julkaistiin myös musiikkivideo In The Heat of the Night -kappaleeseen. Kuningas Pähkinän & Setä Tamun edellinenkin julkaisu Syksyllä Palmasiin on parhaillaan jaossa ilmaiseksi tästä linkistä. EP sisältää kappaleet Syksyllä Palmasiin, Boom City ja Kannut (Kesä 2011).

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat