Saksan seksikäs viisuvoittaja käänsi katseet punaisella matolla – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 2010 Euroviisut voittanut Saksan edustaja, 21-vuotias Lena Meyer-Landrut, on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa kansainvälisestä julkisuudesta. Voittonsa jälkeen hän aiheutti kohua, kun hänen 18-vuotiaana tekemänsä nakuvideo päätyi verkkoon.

Satellite-kappaleellaan viisuvoittoon yltänyt nuori kaunotar on nyt osallistunut German Film Awards 2012 -tapahtumaan Berliinissä.

Lena Meyer-Landrut päätyi Saksan viisukarsintoihin alunperin vahingossa surffailtuaan netissä ja ilmoittauduttuaan mukaan karsintoihin hetken mielijohteesta. Lena täytti viikkoa ennen Euroviisuja 19 vuotta. Kohuttuja nakukuvia reilu vuosi sitten ikuistettaessa hän oli vielä 17-vuotias.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat