Conor Maynard matkii Justin Bieberiä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

YouTube-palvelun kautta supertähdiksi ovat nousseet muun muuassa laulajat Justin Bieber, Cody Simpson ja Esmee Denters. Uutisoimme äskettäin yhdeksänvuotiaasta Matty B -nimisestä pojasta, jonka cover-versio Justin Bieberin Boyfriend-kappaleesta nousi nettihitiksi.

Nyt eräs brittiläinen teinitähti on kommentoinut huhuja, joiden mukaan hän matkisi täysin kanadalaista laulajaa Justin Bieberiä. 19-vuotias Conor Maynard nousi tunnetuksi YouTube-palvelusta ja hän julkaisi äskettäin debyyttisinglensä Can’t Say No. Matkimiskohu sai alkunsa poplaulajan singlen kannesta, joka muistuttaa hyvin paljon Bieberin singlen kantta.

– Mielestäni on todella imartelevaa, kun minua verrataan sellaiseen henkilöön, joka on luonut massiivisen uran musiikkialalla. Meillä on kuitenkin erilainen soundi ja teemme eri juttuja, Conrad Maynard kertoi Reuters-uutistoimistolle.

Brightonissa varttunut Conor Maynard loi oman profiilin YouTube-palveluun vuonna 2008 ja alkoi julkaisemaan verkossa cover-kappaleitaan. Teinitähti on coveroinut muun muuassa Chris Brownin, Taio Cruzin, Jessie J:n ja Katy Perryn kappaleita. MTV-kanava palkitsi hänet tammikuussa Brand New for 2012 -palkinnolla.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat