Ex-lapsitähden bikinivartalo käänsi katseet rannalla – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywoodin tunnetuimpiin lapsitähtiin aiemmin lukeutunut Chloe Sevigny on monista elokuvarooleistaan huolimatta onnistunut pysyttelemään pääasiassa erossa kohuotsikoista. Taannoin hänet kuitenkin kuvattiin vahvassa laitamyötäisessä kostean juhlaillan jälkeen.

Nyt 37-vuotias Chloe Sevigny ikuistettiin paparazzien kameroille Miamissa, jossa hän vietti aurinkoista rantapäivää naispuolisen ystävänsä kanssa. Vaaleahiuksinen näyttelijätär oli sonnustautunut aurinkolaseihin ja mustavalkoisiin bikineihin. Chloen ei uskoisi kuvien perusteella olevan rikas julkkistähti, sillä hän sulautui muiden auringonottajien joukkoon tavallisella rantalookillaan. Katso kuvat tästä.

Chloe Sevigny nousi tähdeksi kohutun Kids-teinielokuvan myötä vuonna 1995. Hän voitti roolistaan parhaan tulokkaan palkinnon. Todellinen läpimurto tapahtui kuitenkin neljä vuotta myöhemmin elokuvassa Boys Don’t Cry, josta hän sai suoranaisen palkintosateen ja ehdokkuudet parhaan naissivuosan Oscarin ja Golden Globen saajaksi. Sittemmin menestysrooleja ei ole enää juuri siunaantunut. Chloe Sevigny seurusteli aiemmin peräti kahdeksan vuoden ajan muusikko Matt McAuleyn kanssa, mutta pariskunta erosi vuonna 2007.