Courtney Stodden puuhasteli tuhmia YouTube-videolla

Nettivideot Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viihdemaailmassa on viime aikoina ihmetelty jo useaan otteeseen poikkeuksellista avioliittoa, jossa 51-vuotias näyttelijä Doug Hutchinson asteli alttarille 17-vuotiaan Courtney Stoddenin kanssa. Teinivaimo onkin sittemmin ottanut kaiken irti saamastaan julkisuudesta ja esitteleekin kurvejaan alituisesti paparazzeille.

Nyt julkkismaailman epäsuhtaisimmaksi aviopariksi nimetty pariskunta kuvattiin kauppareissulla Hollywoodissa. Teinivaimon rohkea asu ei jäänyt keneltäkään huomaamatta, sillä neitokainen oli pukeutunut hyvin lyhyeen minimekkoon ja näyttäviin korkokenkiin. Katso kuvat tästä. Kaupan parkkipaikalla paparazzeille poseerannutta pariskuntaa ei todellaan pysty kuvailemaan ”kuin kaksi marjaa” –sanonnalla.

Samalla Courtney julkaisi verkossa videon, jossa hän esittelee kaupasta ostamaansa parsaa ja näyttää miten se reagoi neitokaisen kosketukseen.

51-vuotias Doug Hutchinson ja silloin 16-vuotias Courtney Stodden tapasivat, kun Stodden osallistui Hutchinsonin järjestämälle näyttelijäkurssille. Sittemmin heidän haastattelunsa Good Morning America -ohjelmassa aiheutti järkytystä, sillä teinivaimo esitteli “pornoilmeitään”. Toukokuussa 2011 alttarille Las Vegasissa astellut nuori neitokainen kertoi aloittaneensa seksielämänsä vasta aviomiehensä kanssa, koska hän halusi säästää neitsyytensä avioliittoon.