Huikeita kuvia Google Mapsilla, GPS-laitteella ja polkupyörällä – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin karttapalvelu Google Maps on saanut vuosien varrella monia uusia muotoja, kun ihmiset ovat keksineet palvelulle uusia käyttötapoja. Kerroimme aiemmin tänä vuonna kuinka eräs pyöräilyä rakastava mies oli keksinyt piirtää GPS-koordinaateista taidetta Google Mapsin avulla.

Kyseessä on opettajana työskentelevä Michael Wallace, joka on vapaa-ajallaan ottanut pyöränsä ja ajellut ympäri Baltimoren kaupunkia GPS-paikantimen kanssa. Hänen reitistään muodostuu erilaisia tuttuja kuvioita, kun reitit puretaan myöhemmin GPS-laitteesta ja esitetään graafisesti kartalla.

Nyt Wallace on jälleen ajellut uusia reittejä, joiden seurauksena kartoille on syntynyt uusia kuvioita. Mikä tuoreista kuvioista on mielestäsi paras?