Mies ajoi tutkaan 180 km/h – poliisille selitys seksisessiosta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Tieliikenteessä sakotetut kuskit yrittävät yleensä päästä pälkähästä kertomalla poliiseille esimerkiksi ylinopeutensa motiivin. Poliisit kuulevatkin sääntöjä rikkoneilta jatkuvasti jos minkälaisia selityksiä. Nyt eräs ylinopeudesta pidätetty mies on kertonut poliiseille motiivinsa liikenteen vaarantamiseensa.

Yhdysvaltojen Illinoisissa asuva Zachary Ramirez nimittäin kertoi ajaneensa ylinopeutta, koska hän halusi päästä nopeasti harrastamaan seksiä ihastuksensa kanssa. 21-vuotias nuorukainen ajoi poliisien tutkaan 180 kilometrin tuntivauhtia ja joutuikin luopumaan saman tien ajokortistaan. Nuori mies kuljetettiin poliisilaitokselle, jossa hänen autostaan löytyi myös pieni määrä marihuanaa.

Poliisien kuulusteluissa nuorukainen kertoi saaneensa varhain aamulla naispuoliselta ihastukseltaan houkuttelevan seksiehdotuksen. Zachary Ramirezin mukaan hän ajoi ylinopeutta päästäkseen muhinoimaan mahdollisimman nopeasti. Poliisi ei kuitenkaan välittänyt nuorukaisen selityksestä, vaan häntä syytetään nyt liikenteen vaarantamisesta, ylinopeudesta ja huumeiden hallussapidosta, The Smoking Gun –sivusto uutisoi.