Lääkärillä epäonnekas nimi – piikittely jatkuu yhä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Ihmiset keksivät nykyisin jos minkälaisia nimiä lapsilleen, jotka saattavat traumatisoitua vanhempiensa antamasta erikoisesta tai humoristisesta nimestä. Jotkut saattavat myös joutua esimerkiksi koulukiusaamisen kohteeksi naurettavalta kuulostavan nimensä takia.

Nyt verkossa on julkaistu hulvaton kuva, jossa nähdään erään ärsyyntyneen lääkärin kirjoittama viesti. Lääkäri on nimittäin kiinnittänyt huoneensa oveen paperilapun, jossa hän pyytää, etteivät ihmiset enää pilailisi hänen sukunimensä kustannuksella.

Lääkärin huoneen ovikyltti on tekstin mukaan joutunut useasti pilailun kohteeksi. A. Hedgeh -nimisen lääkärin sukunimen perään nimittäin kirjoitetaan jatkuvasti og-kirjaimet, jolloin hänen sukunimensä tarkoittaisi suomennettuna siiliä. Kuvassa nähdään, kuinka joku on kirjoittanut kiusallaan og-kirjaimet ovikyltin sijaan lääkärin asettamaan viestiin.