Jennifer Lopez haluaa toyboy-rakastajansa kanssa naimisiin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Latinotähdet Jennifer Lopez ja Marc Anthony erosivat taannoin vuosien avioliiton jälkeen. Lopez löysi itselleen pian hyvinkin paljon nuoremman toyboyn Casper Smartin, jonka kanssa hän on kiertänyt aktiivisesti maailmaa muun muuassa rantalomien merkeissä.

Nyt 42-vuotiaan latinokaunottaren uutisoitiin haaveilevan avioliitosta nuoren poikaystävänsä Casper Smartin kanssa. Jenniferin ystävät nimittäin paljastivat, että laulajatar haluaa viettää koko loppuelämänsä 18 vuotta nuoremman tanssijakultansa kanssa. Pariskunta on seurustellut marraskuusta lähtien.

– Jennifer haluaa naimisiin Casperin kanssa. Hän haluaa selvästikin olla loppuelämänsä Casperin kainalossa, lähde kertoi Us Weekly -sivustolle.

Latinotähden taustatanssijana työskentelevä Casper Smart kertoi taannoin haastattelussa Jennifer Lopezin olevan seksin jumalatar. Tanssijan mukaan kahden lapsen äidin vartalo on kuin 20-vuotiaalla. Casper Smartin ystävä paljasti viime vuonna, että pariskunnan suhteeseen kuului aluksi pelkkää seksiä.

Latinokaunotar nähdään tänä vuonna valkokankaalla elokuvassa What to Expect When You’re Expecting. Romaaniin perustuvan elokuvan pääosissa nähdään Lopezin lisäksi muun muuassa Cameron Diaz, Matthew Morrison, Elizabeth Banks, Anna Kendrick ja Chris Rock. Elokuva saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 18. toukokuuta.