Ällistyttävä luonnonilmiö kuvattiin omakotitalon pihassa – katso kuvat

Galleria Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Ympäri maailmaa on vuosien varrella raportoitu tapauksista, joissa jopa keskelle kaupunkia on yllättäen syntynyt valtavia aukkoja. Näiden jopa kymmeniä metrejä syvien kuoppien halkaisija voi sekin olla kymmeniä metrejä.

Nyt Yhdysvaltojen Orlandossa on tapahtunut samanlainen tilanne, mutta kaikeksi onneksi hieman pienemmässä mittakaavassa. Windermeren esikaupungissa sijaitsevan omakotitalon pihalle ilmestyi nimittäin torstaina aamulla täysin yllättäen yli 30 metriä halkaisijaltaan oleva kuoppa.

Syvyyttä kuopalla on arvioiden mukaan noin 15 metriä. Kuopan reuna sijaitsee vain metrin päässä talosta ja kuoppa laajenee koko ajan. Siksi perhe jouduttiin toistaiseksi evakuoimaan kodistaan.