MM-kisat käyntiin – jäähalli ammottaa tyhjyyttään: ”Missä katsojat ovat?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 2012 jääkiekon MM-kilpailut ovat hetki sitten alkanet Helsingissä. Suomalaiset ovat jo pidempään ihmetelleet lippujen huikean kalliita hintoja, kun edullisin Suomen pelin lippu maksoi 155 euroa. Viime päivinä kisojen avauspeliin jaettiinkin paniikinomaisesti lippuja pilkkahintaan ja jopa ilmaiseksi.

Kuva: IIHF, USA - Ranska

Nyt USA – Ranska -peli on edennyt toiselle erätauolle. Televisio- ja nettikatsojat ovat saaneet ihmetellä ottelun tapahtumien lisäksi myös jäähallin tyhjyyttään ammottavaa katsomoa. Viime hetken toimenpiteet eivät nimittäin auttaneet saamaan hallia läheskään täyteen, sillä tyhjät siniset tuolirivit hallitsevat katsomoita. Televisiolähetyksen ohjaajalla onkin täysi työ löytää katsomosta kuviin kohtia, jotka näyttäisivät siltä että hallissa olisi runsaasti väkeä.

Kuva: IIHF, USA - Ranska

Urheilulehden uutispäällikkö Esko Seppänen käsitteli asiaa aiemmin tällä viikolla otsikolla ”MM-lippufarssi sai huipennuksensa – ”Lätkän pukuherrat ovat nolanneet itsensä lopullisesti”. Kirjoitus levisi parin päivän aikana nopeasti sosiaalisessa mediassa.