Hui kauhistus! Näin ”ruskea” on lapsensa solariumissa polttanut perheenäiti – katso kuvat

Galleria Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tällä viikolla tapauksesta, jossa 44-vuotias amerikkalainen perheenäiti Patricia Krentcil oli pannut viisivuotiaan tyttärensä solariumiin ja aiheuttanut tälle vakavia palovammoja. Nyt äidistä on tullut varsinainen julkkis.

Äiti pidätettiin sen jälkeen, kun tyttären palovammat havaittiin päiväkodissa. Sittemmin hän antoi myös televisiohaastatteluita ja sai lopulta paparazzit peräänsä. Nyt Patricia Krentcil nähdään tuoreissa paparazzikuvissa, joiden perusteella hänellä on poikkeuksellisen läheinen suhde solariumlaitteisiin.

WABC-televisiokanavan mukaan solarium-salongin työntekijät eivät olleet huomanneet, että äiti oli laittanut myös tyttärensä rusketuslaitteeseen. Osavaltion lakien mukaan alle 14-vuotiaat eivät saa käyttää solariumia ja alle 18-vuotiailla tulee olla vanhempien lupa rusketuslaitteiden käyttöön. Nyt äiti odottaa mahdollisia jatkotoimia vapaana.