Teinitähden exä rajun nettihuhun kohteeksi: ”Hankkikaa fanit elämä!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on noussut nopeasti teinityttöjen suursuosikiksi ympäri maailmaa. Yksi poikabändin suosituimmista poppareista on 18-vuotias Niall Horan, joka on kerännyt itselleen oman sankan fanijoukkonsa.

Nyt teinipopparin entinen tyttöystävä Holly Scally on joutunut hurjien väitteiden kohteeksi. One Direction -poikabändin fanit nimittäin levittivät aiemmin tällä viikolla verkossa huhua, jonka mukaan Niall Horanin entinen tyttöystävä olisi menehtynyt syöpään. Lisäksi hänen väitettiin olevan raskaana.

Holly Scally ilmoitti kuitenkin pian kuolinhuhujen jälkeen omalla kotisivullaan olevansa elossa. Samalla neitokainen haukkui lyttyyn kaikki poikabändin fanit ja supertähdeksi nousseen ex-poikaystävänsä. Hollyn mukaan hänellä on nykyään paljon parempi poikaystävä kuin Niall Horan.

– Olen siis kuollut. Kaikki te v*tun One Direction -fanit voisitte painua v**tuun ja keksiä huhuja jostain toisesta. En ole kuollut tai raskaana. Minulla on nykyään paljon parempi poikaystävä kuin Niall v*tun Horan. Turpa kiinni ja hankkikaa elämä, Holly Scallu kirjoitti The Irish Sun -lehden mukaan.

One Direction -yhtye perustettiin X Factor -ohjelmassa, kun viisi nuorta miestä ei yksinään menestynyt kisassa. Heitä pyydettiin perustamaan bändi, ja sen jälkeen menestystä on tullut roppakaupalla. Yhtyeen ensimmäinen single What Makes You Beautiful nousi suoraan brittilistan ykköseksi ja esikoisalbumi Up All Night julkaistiin marraskuussa.