53-vuotias tavis astui vapaaottelukehään – tässä uskomaton tulos videona

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vapaaottelua pidetään yleisesti eräänä rajuimmista kamppailulajeista, ja lajin ottelijat saavatkin usein vammoja kamppailuissaan. Lajin vaativuuden vuoksi kehään – tai siis häkkiin – ei kannata astella valmistautumatta hyvin etukäteen. Eräs 53-vuotias mies ei kuitenkaan tehnyt niin.

Verkossa leviää parhaillaan video, jossa nähdään miten kävi kun Illinoisin Kankakeeessa järjestetyn Fire Extreme Fighting MMA -vapaaottelun ottelijoista toinen jätti saapumatta paikalle. Katsojien ei tarvinnut lähteä kotiin ilman ottelua, vaan he saivat lopulta enemmän kuin odottivatkaan.

Jänistäneen vapaaottelijan tilalle ilmoittautui nimittäin ”täysin puskista” 53-vuotias tavis, joka tosin tiesi mitä teki. Loppu onkin sitten vapaaottelun historiaa.