Kesä tuli? Tyttöjen pikkumekot hipovat jo kriittistä rajaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen glamour-malli Abigail Clancy tunnetaan saarivaltiossa lähinnä realitytähtenä, mutta myös alusvaatekuvistaan ja muotinäytöksistään. Brittimiehet rankkasivat hänet pari vuotta sitten maailman 10. seksikkäimmäksi naiseksi.

Sports Illustrated -lehden maineikkaan uimapukunumeron sivuilla alastomana aikoinaan poseerannut kaunotar on nyt kuvattu juhlimassa yhdessä ystäviensä kanssa Liverpoolissa sijaitsevassa Playground-yökerhossa. Mukana oli myös julkkiskaveri Chloe Cummings. Tyttöjen mekot olivat niin lyhyitä, että ne hipoivat jo kriittistä rajaa.

25-vuotias brittikaunotar oli muutama vuosi sitten kilpailemassa Huippumalli haussa -ohjelman brittiversiossa. Hän sijoittui kilpailussa toiseksi ja sai rahakkaan mallisopimuksen, joka takasi julkkiksen statuksen pitkäksi aikaa. Sittemmin Abigail Clancy on poseerannut lukuisten aikakauslehtien kansikuvissa ja mainostanut useita vaate- ja alusvaatemerkkejä. Clancy seurustelee Englannin maajoukkueessa pelaavan miehensä Peter Crouchin kanssa.