Diandra Flores: ”Haluan olla vahva roolimalli”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suomen Idols 2012 -kilpailun voittajaksi kruunattiin eilen suoran lähetyksen päätteeksi 17-vuotias Diandra Flores. Hyvinkääläinen laulaja oli koko kisan ajan ylivoimainen ennakkosuosikki ja hän saikin tuotannon ilmoituksen mukaan 62 prosenttia annetuista äänistä.

Vahvalla lauluäänellään ja iloisuudellaan suomalaiset valloittanut Diandra ei pidätellyt kyyneleitään voiton julkistamisen jälkeen. Laulaja kertoi finaalilähetyksen jälkeisessä pressitilaisuudessa, ettei hän voi uskoa Idols-kokemustaan todeksi.

– En voi uskoa tätä todeksi, en varmasti vielä pitkään aikaan. Todellisuus iskee varmaan sitten vasta pitkän ajan päästä, onnellinen Diandra kertoi.

Suomen Adeleksikin kutsuttu lahjakas laulaja kertoi, ettei hän antanut ennakkosuosikin maineen luoda paineita esityksiinsä. Diandra nimittäin kertoi keskittyneensä kisassa vain omaan kehitykseensä. Nuorten tyttöjen ihailun kohteeksi kisan myötä noussut Diandra kertoi, että hän haluaa olla hyvä roolimalli faneilleen.

– Haluan olla elämäniloinen, tsemppaava, vahva ja mahdollisimman hyvä esikuva.

Lahden konservatoriossa muusikoksi opiskeleva Diandra kertoi Idols-voiton jälkeen keskittyvänsä uuden levyn tekemiseen. Suunnitelmat ovat vielä auki, sillä hän ei tiedä, tuleeko albumista suomen -vai englanninkielinen. Diandran debyyttisingle tulee olemaan musiikkikilpailun finaalissa kuultu Onko Marssissa lunta?

Kolmanneksi Idols-kilpailussa sijoittui tänä vuonna Torsten Borg, neljänneksi Heikki Tuomi ja viidenneksi Arttu Kettunen. Kilpailun finaalissa esiintyi kotimaiset veteraanit Vesa-Matti Loiri ja Samuli Edelmann sekä PMMP-yhtye. Lisäksi lavalla nähtiin Idolsin Top 15 -laulajien yhteisesitys.