Janne Katajan koti tuhotaan – avoimet ovet yleisölle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkijuontaja Janne Kataja on ollut viime aikoina otsikoissa hometaloonsa liittyvässä kiistassa. Riihimäen käräjäoikeuden käräjätuomari Marja Räbinä hylkäsi Katajan vaatimukset tuomiollaan, jota myös asiantuntijat pitivät yleisestä oikeuskäytännöstä poikkeavana.

Oikeudenkäynti oli jatkumassa hovioikeuteen, mutta oikeustaistelu sai yllätyskäänteen, kun Kataja kertoi osapuolteen tehneen asiassa sovinnon. Nyt hometalo on tullut tiensä päähän ja rakennus puretaan toukokuun aikana yhdessä asiantuntijoiden kanssa.

Janne Kataja on luvannut tiedottaa purkutyön vaiheista aktiivisesti esimerkiksi sosiaalisessa mediassa, mutta yleisöllä on mahdollisuus nähdä suosikkijuontaja ja kuuluisa hometalo myös livejä. Talolla nimittäin järjestetään 14. toukokuuta avoimet ovet kello 10.00 – 19.00, jolloin paikan päällä ovat Janne Kataja ja projektin asiantuntijat vastailemassa yleisön kysymyksiin. Lisäksi hirsikehikon hyväntekeväisyyshuutokauppa järjestetään 26. toukokuuta kello 10.00 alkaen. Osoite on Kalevankatu 22, 11100 Riihimäki.