Tara Reid poseerasi timminä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehdessäkin poseerannut näyttelijätär Tara Reid yllätti taannoin ilmoittamalla menneensä hetken mielijohteesta naimisiin. Myöhemmin liitto osoittautui pätemättömäksi. Näyttelijätär nähdään uudessa American Reunion -elokuvassa.

35-vuotias American Pie -kaunotar onnistui viime vuonna laihduttamaan itsensä taas huippukuntoon ja onkin nähty sen jälkeen paljastavissa otoksissa. Nyt näyttelijätär poseeraa seksikkäänä Loaded-lehden bikinikuvissa. Kuvat paljastavat tähden timmin kropan, jossa ei ole hitustakaan ylimääräistä rasvaa.

Nykyään sinkkuna viihtyvä Tara Reid on ollut kihloissa kaksi kertaa aikaisemmin Carson Dalyn ja Michael Axtmannin kanssa. Näyttelijätär seurusteli noin 10 vuotta Dalyn kanssa, mutta pitkäaikainen suhde päättyi kihlauksen purkamiseen. Myös nettiyrittäjä Michael Axtrammin kanssa kihloissa ollut Hollywood-tähti peruutti hääsuunnitelmat yllättäen. American Pie -tähti asteli taannoin näyttävässä asussa julkkisten Big Brother -taloon Britanniassa.