Kristen Stewart loukkaantui kuvauksissa – metsästys pahasti pieleen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Twilight-vampyyrielokuvien naistähti Kristen Stewart joutui taannoin sairaalahoitoon Lumikki ja metsästäjä -elokuvansa kuvauksissa tapahtuneen loukkaantumisen takia. Näyttelijättären uutisoitiin myös lyöneen rystysensä verille ja mustelmille kyseisen elokuvan taistelukohtauksissa.

Nyt 22-vuotias näyttelijätär kertoi loukkaantuneensa Twilight: Aamunkoi – osa 2 -elokuvan kuvauksissa. Kristen Stewart matkusti aiemmin tänä vuonna poikaystävänsä ja vastanäyttelijänsä Robert Pattinsonin kanssa Kanadan Vancouveriin, jossa he kuvasivat viime hetken otoksia uuteen Twilight-elokuvaan.

Kuvaukset jouduttiin kuitenkin keskeyttämään, kun Kristen Stewart loukkasi jalkansa metsässä. Loukkaantuminen tapahtui, kun näyttelijätär oli kuvaamassa roolihahmonsa ensimmäistä metsästysreissua. Stewartin Bella Swan -roolihahmo muuttuu kyseisessä elokuvassa verenhimoiseksi vampyyriksi.

Kristen Stewartin uutisoitiin äskettäin passittaneen poikaystävänsä Robert Pattinsonin laihdutuskuurille. Näyttelijätär ei nimittäin pidä siitä, että hänen poikaystävänsä on lihonut kuvaustaon aikana viisi kiloa. Twilight-elokuvassa Edward-vampyyriä näyttelevän tähden on kerrottu lihoneen muun muuassa roskaruokaa sisältävän ruokavalionsa takia.