Anneli Auerin ”saatananpalvonta” sai oman fanituotteen – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset ovat saaneet seurata viime vuosina poikkeuksellisen värikästä oikeudellista sirkusta, jonka pääosassa ovat olleet aviomiehensä murhasta syytetty Anneli Auer, Porin poliisi, Porin poliisin tutkinnanjohtaja ja iso joukko syyttäjiä. Kerroimme eilen tapauksen tuoreimmasta yllätyskäänteestä.

Nyt tätä jo elokuvan piirteitä saanutta tapausta kunnioitetaan myös Anneli Auer -paidalla, jossa on hänen ”saatananpalvontaan” viittava tribaalipiirroksensa. Tämä piirros on poliisin käyttämän asiantuntijan mukaan merkki saatananpalvonnasta. Paidan voi tilata 21 dollarilla ulkomaisesta Cafe Press -verkkokaupasta, joka toimittaa paitoja myös Suomeen.

Eilen selvisi, että murhasyytteen, lapsiin kohdistuvien seksuaalirikosten ja eläinsuojelurikoksen lisäksi Aueria epäillään  nyt myös saatananpalvonnasta. Syyttäjä perusteli kantaansa muun muassa Auerin kirjeeseen piirtämillä tribaalikuvioilla. Samanlaisia tosin löytyy tatuoituna tuhansien tavallisten suomalaisten iholle. Saatananpalvontaa ei ole myöskään mainittu aiemmin tapauksen käsittelyissä, vaikka Auer seurusteli aikoinaan kuukausia poliisin soluttautujan kanssa.

Tänään korkein oikeus ilmoitti ottavansa käsittelyyn tämän tapauksen, jollaista ei suomalaisessa oikeusjärjestelmässä ole aiemmin nähty.