LOL, odotetusta Hollywood-elokuvasta tulikin raju floppi!

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hannah Montana -sarjan näyttelijänä ja laulajana miljoonien tyttöjen idoliksi noussut Miley Cyrus on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä muuten kuin töidensä merkeissä. Viime viikolla 19-vuotias teinitähti päätyi otsikoihin eläinrakkautensa merkeissä.

Nyt julkkisneitokaisen uuden LOL-elokuvan uutisoitiin olleen totaalinen floppi avausviikonloppunaan Yhdysvalloissa. Komediaelokuva nimittäin tuotti vain 46.000 dollaria, eli noin 36.000 euroa. Cyrusin lisäksi elokuvassa nändään esimerkiksi Demi Moore ja Ashley Greene. Miley Cyrus kommentoi aiemmin tällä viikolla elokuvasta noussutta kritiikkiä Twitter-blogissaan.

– Kiitos kaikille, jotka kävitte katsomassa LOL-elokuvani. Rakastin tehdä kyseistä elokuvaa ja olen hyvin ylpeä siitä… Se on ainut asia, joka merkitsee minulle, teinitähti kirjoitti Twitterissä.

LOL-elokuva sai ensi-iltansa Yhdysvalloissa samana viikonloppuna The Avengers-supersankariteoksen kanssa. Viimeisenä mainittu tuotti avausviikonloppunaan huimat 207 miljoonaa dollaria, joten Mileyn tähdittämän elokuvan tuotot ovat siihen verrattuna naurettavan pienet.

Miley Cyrus on joutunut viime kuukausien aikana anoreksiahuhujen kohteeksi, kun hänen hoikistunut vartalonsa on aiheuttanut ihmetystä. Neitokainen on nimittäin kuvattu lähes päivittäin kuntosalilla pilates-harjoittelun parissa. Hän on kuitenkin kiistänyt julkisuudessa vellovat anoreksiahuhut.