Pervo lääkäri paljasti itsensä teinitytölle – sai vankeustuomion

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Ristiinpukeutuminen on harrastus, jota ihmiset tekevät ilmaistakseen erilaisia puoliaan. Brittiläisen glamourmalli Katie Pricen entinen mies Alex Reid tunnetaan esimerkiksi naisten vaatteissa viihtyvänä komistuksena. Harrastus voi kuitenkin saada pervoja mittasuhteita, kuten erään singapolaisen lääkärin tapauksessa.

Mies nimittäin pukeutui koulutytöksi ja paljasteli sen jälkeen 19-vuotiaalle teinitytölle. Tapaus sattui vuoden 2010 elokuussa Singaporessa. Ivan Ngeow Ko Yen -niminen 37-vuotias mies myönsi loukanneensa teinin säädyllisyyttä teollaan.

Pervo lääkäri tuomittiin nyt vuoden ehdonalaiseen vankeustuomioon ja 60 tunnin yhdyskuntapalveluun. Mies määrättiin myös osallistumaan psykiatriseen hoitoon. Lääkärin vaimo maksoi oikeudessa miehen takuun, joka oli 5.000 singaporen dollarin eli noin 3.300 euron suuruinen.