Sam Faiersin ällistyttävä pakkomielle: ”Nypin silmäripseni pois”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Englantilainen näyttelijäkaunotar Sam Faiers lienee suomalaisille vielä varsin tuntematon tuttavuus, mutta Britanniassa hän ylittää usein uutiskynnyksen pukeutumalla paljastavasti. Glamourelämää Essexissä -saippuasarjan tähti on nyt paljastanut kärsivänsä erikoisesta pakkomielteestä.

Blondikaunotar on kertoi nimittäin The Sun -lehdelle, että hän ei voi estää itseään repimästä omia silmäripsiään irti. Addiktion vuoksi tähti joutuu käyttämään koko ajan tekoripsiä silmissään. Faiers kertoo kärsivänsä harvinaisesta trichotillomania-nimisestä sairaudesta, jonka ansiosta nainen nyppii omia ripsiään pois.

– Monet eivät tiedä tätä, mutta minulla ei ole oikeasti lähes ollenkaan silmäripsiä. Nypin kaikki silmäripseni pois täysin ajattelematta asiaa. En osaa selittää tätä, kertoo Sam Faiers haastattelussa.

Kaunotar kertoo pakkomielteensä olevan niin voimakas, että hän nyppii ripsiään öisin nukkuessaankin. Outo addiktio alkoi hänen ollessaan 8-vuotias, kun joku kehoitti häntä puhaltamaan irronneen ripsen ilmaan ja toivomaan jotain. Nuorelle Samille irronneet ripset muodostuivat pian unelman symboliksi.

Hän kertoo uskoneensa aiemmin, että mitä enemmän ripsiä hän puhaltaa ilmaan, sitä enemmän hänen toiveensakin voisivat toteutua. Nykyään Feiers kertoo olevansa sinut addiktionsa kanssa, vaikka se onkin vienyt häneltä mahdollisuuden normaaleihin silmäripsiin. Nainen kertoo rakastavansa isoja muhkeita ripsiä, ja käyttävänsä siksi kahtakin tekoripsiparia päällekkäin saadakseen itselleen tarpeeksi näyttävän katseen.