Huh, uskoisitko tätä televisiokaunotarta 56-vuotiaaksi?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen näyttelijätär Gillian Taylforth on tehnyt mittavan uran suositussa Eastenders-saippuasarjassa. Nainen saattaa olla suomalaisille tuntemattomampi nimi, mutta kotimaassaan Britanniassa hän esittelee aika ajoin vartaloaan viihdelehdissä.

56-vuotias näyttelijätär on ikäisekseen huomattavan timmissä kunnossa, eikä häntä uskoisi kuvista lähes kuusikymppiseksi naiseksi. Nyt kaunotar on paljastanut vartalonsa kameroille, kun hän poseeraa alusvaatteisillaan The Sun -lehdelle. Nainen ei näytä kuvassa päivääkään yli 40-vuotiaalta. Katso kuvat tästä.

Taylforth näytteli tunnetussa Eastenders-sarjassa 25 vuoden ajan. Nainen on nähty myös Pelinaiset-sarjassa. Kaunotar osallistui vuonna 2008 Tanssii tähtien kanssa -ohjelman brittiläiseen versioon. Taylforth oli 23 vuoden ajan naimisissa Geoff Knightsin kanssa, kunnes parin avioliitto päättyi eroon vuonna 2009.