Näyttelijälupaus kadonnut – taloudellinen ahdinko syynä?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen näyttelijä Richard Gent on vielä tuntematon nimi suomalaisille, mutta kotimaassaan Britanniassa hänet tunnetaan Torchwood ja Being Human -televisiosarjoista. Gent huolestutti äskettäin perheensä ja faninsa, sillä nuori näyttelijälupaus katosi 21. huhtikuuta kotoaan Lontoosta.

Nyt 27-vuotiaan näyttelijän perhe ja ystävät alkavat olla huolissaan tähdestä. Miehen katoamiseen liittyy yllättäviä käänteitä. Hänen tiedetään nimittäin peruuttaneen ystäviensä tapaamisen juuri ennen katoamistaan.

– Toivomme, että joku tunnistaisi Richardin ja toisi hänet takaisin perheensä luo. Ikävöimme häntä todella paljon, kertoi miehen äiti Alison Gent London Evening Standard -lehdelle.

Äidin mukaan Gent oli ollut suurien taloudellisten paineiden alla menetettyään äskettäin näyttelijäntyön ohessa tekemänsä puhelintyön. Alison Gentin mukaan hänen poikansa katoaminen tuli kuitenkin kaikille yllätyksenä. Myös tähden työtoverit ovat pyytäneet Twitter-blogiensa välityksellä Gentia ottamaan yhteyttä perheeseensä.