Milla Jovovich innostui ja peppu paljastui

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Takavuosien teinitähti Milla Jovovich poseerasi viime vuonna ilman vaatteita Maxim-lehden sivuilla, ja sittemmin jatkoi samaa toisessa lehdessä. Stone-elokuvassa myös alastomana nähtävä kaunotar on nykyisin yhden lapsen äiti.

Nyt Milla Jovovichin paljaat pakarat ikuistettiin paparazzien kuviin. Bruneten musta hame nimittäin nousi hieman liian korkealle, kun näyttelijätär hyppäsi vastanäyttelijänsä syliin Avon-merkin mainoskuvauksissa. Neitokainen oli kuitenkin muistanut pukea pienet alushousut ylleen.

Ukrainalaissyntyinen 34-vuotias Milla Jovovich, oikealta nimeltään Militza Natasa Jovovic, aloitti malliuransa jo 11-vuotiaana poseeratessaan Revlon-kosmetiikkayhtiön mainoksissa. Sittemmin Milla on nähty lukuisten kosmetiikka- ja vaatemerkkien kasvona. Ensimmäisen näyttelijäroolinsa hän sai 14-vuotiaana teinityttönä televisioelokuvassa The Night Train to Kathmandu.