Audrina Patridge juhli näyttävissä bikinibileissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitykaunotar Audrina Patridgen rinnat ovat olleet viime aikoina Hollywoodin kohutuimmat. Muodottomat möhkäleet nimittäin aiheuttivat spekulaation epäonnistuneesta plastiikkakirurgisesta leikkauksesta. Viime vuonna hän kävi korjaamassa tilannetta leikkauksessa.

Nyt Audrina Partridge on kuvattu juhlimassa 27-vuotispäiväänsä Meksikon Cabossa. Näyttävä julkkistähti lekotteli ME Cabo -hotellin uima-altaalla yhdessä seurueensa kanssa. Mukana olivat poikaystävä Corey Bohan sekä joukko Audrinan perheejäseniä. Samalla saatiin huomata, että Patridgen silikonit eivät vieläkään näyttäneet kovin luonnollisilta, vaikka ne oli verhottu Victoria’s Secretin bikineihin.

27-vuotias Audrina Patridge tuli vuonna 2005 tunnetuksi The Hills -realitysarjan tähtenä, mihin rooliin sarjan tuottaja löysi hänet uima-altaalta. Audrina on seurustellut hetken aikaa sekä vastanäyttelijänsä Brian Droletin että 30 Seconds To Mars -yhtyeestä tutun Shannon Leton kanssa.