Käytännön pila paljasti hameenaluset – toimisi Suomessakin

Nettivideot Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Naisten hameiden alle tirkisteleminen voi olla monen teinipojan fantasia tietyssä iässä. Eräs huvittava parodiavideo kuitenkin todistaa, että tilanne voi tuoda lähes uskonnollisen kokemuksen vanhemmallekin kaksilahkeiselle.

YouTube-palvelussa levinneessä videossa nähdään nimittäin nuori mies, joka heittää suklaakonvehdin vahingossa rullaportaisiin. Tämän ansiosta eräs nainen kumartuu lyhyessä hameessa nostamaan karamellin maasta, jolloin miehelle avautuu näkymä naisen jalkoväliin. Video luottaa siihen, että naisen suklaanhimo voittaa jopa hänen häveliäisyytensä.

Mies innostuu tempustaan niin paljon, että heittelee solkenaan konvehteja rullaportaisiin, jolloin toistaan kauniimmat neitokaiset pyllistelevät hänelle. Naishullu vartija pääsee eeppiseen pelastustehtävään, kun eräs nainen menettää kokonaan mekkonsa sen jäätyä rullaportaiden väliin. Lopulta mies saa kuitenkin pelkästään suklaamössöä naamalleen.