Lapsineron TV-vierailu pieleen – vessahätä yllätti kesken haastattelun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadasta löytyy jo kaksivuotias lapsinero, kun Yhdysvalloissa nuorin Mensan jäsen on kolmevuotias Emmelyn Roettger. Huippuälykäs pikkutyttö on älykkyytensä myötä noussut maassa pienimuotoiseksi julkkikseksi, mutta aina julkiset esiintymiset eivät mene suunnitelmien mukaan.

135 älykkyysosamäärän Emmelyn on nyt ollut nimittäin vierailemassa NBC-kanavan Today-ohjelmassa, kun hänen haastattelunsa keskeytyi yllättäen luonnon kutsuun. Kakkoshätä nimittäin yllätti pikkuneidin, eikä haastattelusta tullut sen jälkeen mitään.

Kerroimme taannoin kaksivuotiaasta kanadalaisesta Anthony Popa Urridasta, joka on maailman nuorin Mensan jäseneksi päässyt ihminen. Testeissä hän osoitti älykkyysosamääränsä olevan huikeat 154, joka on lähellä Albert Einsteinin ja Stephen Hawkingin älykkyysosamäärää. Lapsinero osaa muun muassa lausua aakkoset oikein ja väärinpäin, laskea tuhanteen ja listata aurinkokunnan planeetat. Anthony puhuu myös kolmea kieltä, osaa kirjoittaa nimensä ja lukea kokonaisia lauseita kirjoista.