Big Brother -kaunottaren jättirinnat ovat historiaa – DD on nyt AA

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Pari vuotta sitten vakavia vammoja pahoinpitelyssä saanut Danielle Lloyd oli menettää rytäkässä toisen jalkansa lennettyään lasipöydän läpi. Britannian Big Brother -ohjelmassakin mukana ollut neitokainen toipui kuitenkin nopeasti mustasukkaisuudesta aiheutuneesta pahoinpitelystä.

Danielle yllätti äskettäin pienennyttämällä rintojaan huomattavasti. Entisen DD-kupin muodokkaat rinnat ovat nyt operaation jälkeen kokoa AA. Lloyd kuvattiin nyt Arabiemiraattien lomallaan eksoottisissa bikineissä, jotka paljastavat kuinka suuresta muutoksesta onkaan kyse. Naisen muodot ovat nimittäin kalpea aavistus entisestä uhkeudesta. Katso kuvat tästä.

28-vuotias entinen Miss Englanti Danielle Lloyd menetti aikanaan missikruununsa jo missivuotensa aikana, koska se päätyi murtovarkaiden käsiin. Viime vuonna nettioperattori Orange julkaisi Britannian haetuimpien julkkistähtien nimet, ja kymmenen kärkijoukkoon mahtui tuolloin myös Danielle Lloyd. Ykkösenä komeili Cheryl Cole.

Uusimmat